Nog even ...
Jaaa ... Over precies een week heb ik mijn tassen ingepakt, lieve vriendje al gedag zegd, heb ik mijn bagage al ingecheckt, en zit ik mijn laatste uurtjes op Schiphol uit te zitten voordat ik de boarding call hoor... Al dan niet gepaard met een paar traantjes :)
Om precies 16uur vlieg naar Cairo, om vervolgens 2 uur later door te vliegen naar Addis Abeba, waar ik om de fatsoenlijke tijd van 03.30 uur aankom. Vervolgens heb ik twee uur de tijd om de eerste indrukken te verwerken, de ogen te fatsoeneren, geld proberen te regelen en koffie te drinken waarna mijn studiegenootje/veldwerkpartner mij komt vergezellen. Met de taxi gaan we vervolgens naar het busstation, om onze reis voort te zetten richting het zuiden van Ethiopie, onze bestemming voor de komende twee maanden; Awassa! In de hoop dat onze Ethiopische vriend ons staat op te wachten bij de campus van de lokale universiteit, zullen we ons stekje op gaan zoeken..
Wat er daarna gaat gebeuren is nog een verrassing, voor ons ook namelijk :)
Zo spannend!! Heel veel plezier!
(en ik hou je vriendje wel in de gaten!)
Tot zo X
Ja, super spannend hoor!!!
Doe je best deze week (ook Jeroen), nog even afscheid nemen van iedereen en dan gaat het toch echt gebeuren.
tot morgen, kuss
Spannend maar hopelijk ook erg leuk! We gaan je belevenissen volgen en zullen Jeroen opvangen, indien nodig :-) !
Ze gaan allemaal voor me zorgen totdat ik met de zak vol was voor de deur sta!! Maar daar hoef jij je geen zorgen om te maken! Geniet, beleef en ontdek maar let wel een beetje op je eigen veiligheid!!!! Kusje
He Carootje, nog 1 dag relaxen en dan het avontuur.
Ik kan nog maar 1 ding bedenken: "Audacus fortuna iuvat"